Βήμα 1
Πλύνε το κοτόπουλο, στέγνωσέ το καλά και, αν θέλεις, άνοιξέ το στη μέση «πεταλούδα» για πιο ομοιόμορφο ψήσιμο.
Βήμα 2
Σε μπολ ανακάτεψε ελαιόλαδο, χυμό λεμονιού, σκόρδο, πάπρικα, κύμινο, αλάτι, πιπέρι και 3 κ.σ. από τη Mr Peri σως.
Βήμα 3
Άλειψε καλά το κοτόπουλο μέσα και έξω.
Άφησέ το 30 λεπτά στο ψυγείο (ή έως 8 ώρες για πιο έντονη γεύση).
Βήμα 4
Προθέρμανε τη σχάρα σταθερά σε μέτρια θερμοκρασία.
Τοποθέτησε το κοτόπουλο με το δέρμα προς τα πάνω και ψήσε για 40–50 λεπτά.
Βήμα 5
Ανακάτεψε 2 επιπλέον κ.σ. Mr Peri με λίγο ελαιόλαδο.
Άλειψε το κοτόπουλο κατά διαστήματα στα τελευταία 20–30 λεπτά ψησίματος για να δημιουργηθεί μια πικάντικη, γυαλιστερή επίστρωση.
Βήμα 6
Άφησε το κοτόπουλο 10 λεπτά να «ξεκουραστεί».
Κόψε σε μερίδες και σέρβιρε με πατάτες, λαχανικά και extra Mr Peri σως στο πλάι.