Βήμα 1
Σε μεγάλο μπολ ανακάτεψε τους κύβους χοιρινού με ελαιόλαδο, χυμό λεμονιού, ρίγανη, θυμάρι, αλάτι, πιπέρι και πάπρικα. Άφησέ το να μαριναριστεί για τουλάχιστον 15 λεπτά.
Βήμα 2
Πέρασε το χοιρινό στα ξυλάκια.
Βήμα 3
Ζέστανε ένα γκριλ, τηγάνι ή σχάρα και ψήσε τα σουβλάκια για 15–20 λεπτά, γυρίζοντάς τα συχνά μέχρι να ροδίσουν.
Βήμα 4
Ζέστανε τις πίτες ελαφρά.
Βήμα 5
Σέρβιρε τα σουβλάκια με τις πίτες, κρεμμύδι, ντομάτα και πατάτες αν θέλεις.
Βήμα 6
Πρόσφερε την Habibi Toum σως σε μπολάκι ως ντιπ για βούτηγμα.